دوشنبه, 30 بهمن 1396

صبح امروز آغاز  بکار کرد :
چهارمين کنگره بین المللی فن آوری، ارتباطات و دانش (ICTCK2018  در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد / ارسال 182  مقاله به این کنگره
چهارمين کنگره بین المللی فن آوری، ارتباطات و دانش (ICTCK2018  که صبح امروز کار خود را در دانشکده فنی و مهندسی  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد آغاز کرد تا فردا پنج شنبه 5 بهمن ماه در این دانشگاه ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، این کنگره با هدف ارائه آخرین دستاوردهای مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات در قالب سخنرانی و گردهمایی اساتید دانشگاه، دانشجویان، پژوهشگران  و اندیشمندان برای ارائه جدیدترین یافته های علمی در قالب 6کنفرانس در واحد مشهد در حال برگزاری است .
دکتر داود بهره پور دبیر علمی چهارمین کنگره بین‌المللی فناوری، ارتباطات و دانش (ICTCK2018) از ارسال 182 مقاله به دبیرخانه این کنگره خبر داد و گفت: از این تعداد 113 مقاله پذیرفته شد که مقالات برگزیده نیز در این مراسم تقدیر می شود.
عضو هیات علمی واحد مشهد نرخ پذیرش مقالات این کنگره را 63 درصد عنوان کرد و افزود: این مقالات طی سه دوره داوری شده بطوریکه در مورد برخی از مقالات از 6 داور نظر خواهی صورت گرفته است.
وی بیان نقاط قوت و ضعف مقالات توسط داوران به نویسنده مقاله را از مزیت های این کنفرانس بیان کرد و افزود: در این کنفرانس داوری های مقالات بصورت کاملا کیفی انجام شده است.
دبیرعلمی چهارمین کنگره فناوری، ارتباطات و دانش با بیان اینکه  آخرین دستاوردهای مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات برای ارائه جدیدترین یافته های علمی در قالب6 کنفرانس در این کنگره ارائه می شود، اظهار کرد این کنفرانس ها شامل ششمین کنفرانس بین‌المللی فن‌آوری اطلاعات؛ ‌حال و آینده  (ITPF 2018)، پنجمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های اطلاعات هوشمند و سیستم‌های پیچیده (IINCS 2018)، چهارمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی کنترل، الکترونیک، مخابرات ‌و شبکه‌های هوشمند(ICCECS 2018)، چهارمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی دانش، اطلاعات و نرم‌افزار (ICKIS 2018)، دومین کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیاء و توسعه شهرهای هوشمند (IoTDSC 2018)، اولین کنفرانس بین‌المللی امنیت و مدیریت ریسک (ICSRM 2018) است .
عضو هیات علمی واحد مشهد به کارگاه های برنامه ریزی شده و اجرا شده این کنگره اشاره کرد و افزود: دو کارگاه تخصصی شامل کارگاه  Deep Learning for Computer Vision with Python در 30 دی ماه و کارگاه اصول و طراحی سیستم های فوتوولتائیک طی روزهای دوم و سوم بهمن ماه در این دانشگاه برگزار شد.
دکتر بهره پور از حضور دکتر پرفسور محمد حسین جاویدی دشت بیاض استاد دانشگاه فردوسی به عنوان سخنران های کلیدی این کنفرانس نام برد و گفت : وی درباره انرژی و چشم انداز صنعت برق در ایران و جهان به سخنرانی خواهد پرداخت.
وی ضمن معرفی دو سخنران کلیدی دیگر این کنفرانس خاطر نشان کرد: دکتر بهروز امیدوار تهرانی محقق فوق دکتری، دانشگاه ایالتی اوهایو، آمریکا  که در خصوص Optimization-based User Group Management: به سخنرانی می پردازد و دکتر بهمن جوادی دانشیار دانشگاه وسترن سیدنی استرالیا  نیز سومین سخنران کلیدی این کنفرانس درباره Fog Computing: Issues, Challenges and Opportunities سخنرانی خواهد کرد که هر دو این سخنرانان، دانشجوی  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بودند.