چهارشنبه, 03 بهمن 1397

پوسترنوزدهمين نمايشگاه هفته پژوهش و فناوری سال 1397 خراسان رضوي با حضور دكتر ملك نژاد رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد در محل استانداري خراسان رضوي رونمايي شد .

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد : همزمان با دومين جلسه كميته برگزاري نمايشگاه هفته گراميداشت پژوهش وفناوری استان خراسان رضوي كه با حضور دكتر مهدي ملك نژاد رئيس دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد ، حمید رضا رحیمیان ضیائی مدیر کل برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری  خراسان رضوي و نمايندگان نهادها و ارگان ها و دانشگاهها و مراكز آموزشي خراسان رضوي در سالن اجتماعات استانداري خراسان رضوي همراه بود، از پوستر هفته پژوهش و فناوري استان خراسان رضوي خراسان رضوي كه توسط روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد طراحي شده بود، رونمايي شد.
جشنواره و نمايشگاه هفته گراميداشت پژوهش و فناوري خراسان رضوي از 12 لغايت 15 آذرماه در محل نمايشگاه بين المللي مشهد برگزار مي شود.

pa01