دوشنبه, 03 مهر 1396

بخشنامه دوره تابستان 96-95 رشته های غیر پزشکی دانشگاه‌ آزاد اسلامی توسط معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی، در راستای استفاده بهینه از توان و قابلیت های منابع انسانی، صرفه جویی در زمان و نیز استفاده از تمام ظرفیت ها و پتانسیل های موجود دانشگاه آزاد اسلامی، بخشنامه برگزاری دوره آموزشی تابستان در مقاطع مختلف تحصیلی ابلاغ شد.

براساس این بخشنامه ثبت نام دوره تابستان در واحدهای دانشگاه‌ آزاد اسلامی از تاریخ 17 تیرماه لغایت 21 تیرماه بوده و شروع کلاسهای درسی نیز از تاریخ 24 تیرماه لغایت 2 شهریور ماه بدون احتساب زمان ثبت نام و امتحانات خواهد بود.

همچنین حداکثر تعداد واحدهای درسی قابل اخذ در دوره تابستان برای مقطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته 8 واحد، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته 8 واحد، دکتری حرفه ای دامپزشکی دوره پیش درمانی 8 و در مقطع کارشناسی ارشد دو درس (حداکثر تا سقف 6 واحد) است.