یکشنبه, 03 تیر 1397

4 و 5 بهمن ماه در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می شود

چهارمین کنگره بین‌المللی فن‌آوری، ارتباطات و دانش

چهارمین کنگره بین‌المللی فناوری، ارتباطات و دانش (ICTCK 2018)  چهارم و پنجم بهمن سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دبیر علمی چهارمین کنگره فناوری، ارتباطات و دانش گفت: این کنگره با هدف ارائه آخرین دستاوردهای مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات برای ارائه جدیدترین یافته های علمی در قالب6 کنفرانس در واحد مشهد برگزار مي شود.
 دکترداود بهره پور افزود: هدف این کنگره ارائه آخرین دستاوردهای مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات در قالب سخنرانی و گردهمایی اساتید دانشگاه، پژوهشگران، دانشجویان و اندیشمندان  است که جدیدترین یافته های علمی در قالب 6 کنفرانس در این کنگره انجام می شود.
وی اظهار کرد: اين كنگره شامل ششمین کنفرانس بین‌المللی فن‌آوری اطلاعات؛ ‌حال و آینده (ITPF 2018)، پنجمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های اطلاعات هوشمند و سیستم‌های پیچیده (IINCS 2018)، چهارمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی کنترل، الکترونیک، مخابرات ‌و شبکه‌های هوشمند(ICCECS 2018)، چهارمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی دانش، اطلاعات و نرم‌افزار(ICKIS 2018)، دومین کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیاء و توسعه شهرهای هوشمند(IoTDSC 2018)، اولین کنفرانس بین‌المللی امنیت و مدیریت ریسک (ICSRM 2018) است .
عضو هیات علمی واحد مشهد به کارگاه های برنامه ریزی شده و اجرا شده این کنگره اشاره کرد و افزود: دو کارگاه تخصصی شامل کارگاه  Deep Learning for Computer Vision with Python در 30 دی ماه و کارگاه اصول و طراحی سیستم های فوتوولتائیک  طی روزهای دوم و سوم بهمن ماه در این دانشگاه برگزار شد.
 بهره پور از حضور دکتر پرفسور محمد حسین جاویدی دشت بیاض استاد دانشگاه فردوسی به عنوان سخنران های کلیدی این کنفرانس نام برد و گفت: وی درباره  انرژی و چشم انداز صنعت برق در ایران و جهان به سخنرانی خواهد پرداخت.
وی اظهار کرد: دکتر بهروز امیدوار تهرانی محقق فوق دکتری، دانشگاه ایالتی اوهایو، آمریکا  دیگر سخنران کلیدی این کنفرانس است که در خصوص Optimization-based User Group Management: به سخنرانی می پردازد.
دکتر بهره پور افزود: دکتر بهمن جوادی دانشیار دانشگاه وسترن سیدنی استرالیا نیز سومین سخنران کلیدی این کنفرانس است که درباره Fog Computing: Issues, Challenges and Opportunities سخنرانی خواهد کرد.

Parde2r